Adakah anda mahu mahir membuat lakaran rekaan untuk sulaman anda tapi usaha anda langsung tiada hasil?

Mahukah Anda Ketahui Bagaimana Cara Menghasilkan Rekaan Sulaman Yang Kreatif Dan Unik?

Dengan Segala Latihan Yang Saya Kongsikan Bersama Anda Ini Boleh Mengejutkan ramai orang.

Daripada: Imass
Re: Kompilasi Lakaran Rekaan

Memperkenalkan "KOMPILASI LAKARAN REKAAN"

Ebook "KOMPILASI LAKARAN REKAAN" ini telah dihasilkan dengan harapan untuk menyebarkan serta berkongsi ilmu dalam memahirkan diri membuat lakaran sebelum proses sulaman dilakukan keatas fabrik atau baju pilihan.

Panduan yang diberikan adalah berkaitan dengan penggunaan atau peralatan sulaman, bagaimana kaedah simpulan yang betul sebelum memulakan sulaman dan mengakhiri sulaman, definisi dan konsep rekaan, proses pemindahan rekaan, teori warna, bagaimana memadankan fabrik polos dan warna pilihan serta lima belas (15) template lakaran rekaan pelbagai jenis motif.

Template ini sedia untuk digunakan kepada para penjahit sulaman manik labuci, sulaman reben ataupun penyulam benang. Ebook ini menekankan konsep rujukan tidak formal yang menumpukan kepada panduan berdasarkan pengalaman penulis dalam menghasilkan lakaran dan seterusnya digunakan sebagai motif rekaan keatas baju.

Selain itu, ia juga memberikan penerangan teoritikal dan konseptual pemindahan lakaran, pemilihan warna yang sesuai dalam menbantu seseorang penyulam menghasilkan karya sulaman mereka.

Akhir kata, semoga apa yang anda pelajari dalam panduan ini akan dimanfaatkan sepenuhnya dalam usaha memahirkan diri dan seterusnya menjana pendapatan tetap mahupun sampingan dengan kemahiran sulaman sedia ada. Mudah-mudahan ilmu yang anda perolehi akan diberkati Ilahi serta mencapai kejayaan dalam apa jua seni kemahiran yang dipelajari!

APA KANDUNGAN e-Book?

  • Peralatan & Keperluan

  • Permulaan & Akhiran Sulaman

  • Definisi & Konsep Rekaan

  • Memindahkan Rekaan

  • Teori Warna

  • Latihan Praktikal: 15 Template Lakaran


HARGA  = RM47 

RM37

SAHAJA!!!

BAGAIMANA???

Anda boleh belajar melatih diri menghasilkan lakaran rekaan yang diingini dengan hanya SATU KLIK!

  • Template rekaan sedia ada

  • Kos efektif

  • Langkah-langkah yang mudah.


Ya Imass,Saya amat berminat untuk mendapatkan Kompilasi Lakaran Rekaan. Saya juga faham akan bonus dan jaminan yang bakal saya perolehi daripada pembelian ini. Bawa saya ke laman tempahan sekarang juga!
Daripada

Imass
www.senijahitan.com